20.6.2023 | Obecné

Pouliční turnaj ovládl tým Čaganova

Krásné počasí i velmi dobře připravené tréninkové hřiště ( na hlavním hřišti probíhá revitalizace trávníku) se staly v sobotu 17.6.2023 dějištěm tradičního pouličního turnaje " O Salátovou mísu".

Již dopoledne odehrály své zápasy týmy mládeže a odpoledne se utkaly týmu dospělých.

V prvním semifinále se utkaly týmy STARCE a MĚSTEČKO. Do zápasu lépe vstoupilo MĚSTEČKO, které již po 15 minutách vedlo 3:0 a vypadalo to na jednoznačný průběh. Ve druhém poločase ( hrálo se 2×30 min) však i vlastními chybami umožnili týmu STARCE srovnat skóre na 3:3. O postupujícím nakonec rozhodla 4 minuty před koncem penalta nařízená za podražení pronikajícího hráče v pokutovém území.

Ve druhém semifinále mezi týmuy ČAGANOV a OSMEK byli po celou dobu zápasu lepší hráči Čaganova. Dokázali lépe držet míč na svých kopačkách a zaslouženě šli v prvním poločase do dvougólového vedení. Druhý poločas byl vyrovnanější, a i přes nařízenou penaltu v závěru zápasu Čaganov uhájil postup výhrou 2:1.

V zápase o třetí místo Městečko porazilo tým Osmeku a ve finále si tým Čaganova hladce poradil s týmem Starců. K celkovému vítězství Čagnova v turnaji přispěl 2 brankami nejmladší člen týmu Jonáš Motáň.

Celková úroveň turnaje byla velmi dobrá, k čemuž přispělo i větší zapojení mladých hráčů a stále aktivních fotbalistů. Je jen dobře, že turnaj ani po letech od založení neztrácí nic na své atraktivitě a prestiži.

PŘEHLED VÝSLEDKŮ

STARCE – MĚSTEČKO    4 : 3

OSMEK – ČAGANOV       1 : 2

o 3. místo

MĚSTEČKO – OSMEK    4 : 2

Finále

STARCE – ČAGANOV   0 : 3

FOTKY TÝMŮ

Tým ČAGANOV

Tým STARCE

Tým MĚSTEČKO

Tým OSMEK

Sponzoři a partneři FC Vracov